Huisregels

D

Discussies en bijdragen op The Milk Story worden zeer gewaardeerd. Jij als bezoeker maakt de site namelijk tot wat het is. We hebben daar (zoals op iedere site) wel een aantal regels aan gesteld. Die zijn er op gericht een open en constructieve dialoog mogelijk te maken op dit platform.

Bij het niet houden aan de regels zijn wij ertoe gerechtigd om bijdragen aan te passen of te verwijderen. Bij grove overtredingen of herhaaldelijk overtreden van de regels krijg je een ban; je IP-adres wordt geblokkeerd zodat je geen toegang meer kunt krijgen tot de website.

Wij modereren niet vooraf, maar wel achteraf. We doen dat voor alle bijdragen en zijn daar streng in. De mogelijkheid tot reageren zonder moderatie vooraf is voor ons een principiële kwestie.

Regels

  • Houd je aan de Nederlandse wet en blijf on-topic (niet afwijken van het thema). Felle discussies en puntige bijdragen zijn welkom, maar dat mag niet ontaarden in smadelijke of haat zaaiende uitingen. Persoonlijke aanvallen zijn evenmin welkom.
  • Linken naar relevante sites is prima, maar linkspam niet. Daarmee bedoelen we dus linken naar: porno, extremiteiten, commerciële uitingen, etc.
  • Publiceer geen adresgegevens, telefoonnummers of andere privégegevens van anderen.
  • Het gebruik van kapitalen moet worden toegepast zoals gebruikelijk in de Nederlandse taal. Alles in kapitalen typen is vervelend (ZOALS DIT), dus doe dat niet. Ook het veelvuldig herhalen van een zelfde bijdrage (dan wel niet in andere bewoordingen) wordt niet gewaardeerd.
  • Houd je aan de Auteurswet. Plaats alleen zelf geschreven bijdragen, of regel toestemming bij de auteur. Creative Commons materiaal mag, mits geschikt voor commercieel gebruik. Kopieer geen gehele nieuwsberichten, maar plaats relevante stukken en voorzie ze van je eigen commentaar. Vermeld de bron als je iets overneemt.
  • Onze moderators zijn altijd bevoegd in bovenstaande situaties in te grijpen.
  • Plaats je bijdragen als het even kan onder je eigen naam (je kunt alleen reageren als je bent ingelogd). Je naam en bijdragen kunnen in zoekmachines kunnen worden opgeslagen en daarmee voor iedereen zichtbaar worden.
  • Wij verkopen je gegevens niet aan derden. Financiers van de site krijgen wel te zien hoe de site wordt gebruikt, maar dat anonimiseren we wel zo veel mogelijk. Je e-mailadres kan worden gebruikt voor een nieuwsbrief en andere aankondigingen gerelateerd aan het doel van de website. Je e-mailadres zal niet worden gebruikt voor commerciële doeleinden.
  • De directie stelt jou volledig aansprakelijk voor alle schade die zij lijdt door schending van het bovenstaande. Komen er claims van anderen, dan hebben wij het recht je IP-adres en/of e-mailadres af te geven.
  • Mochten er technische mankementen zijn aan de website en functioneert deze daarom niet of niet goed, dan is het niet mogelijk een schadeclaim bij ons indienen. Hetzelfde geldt als je het niet eens bent met het aanpassen of verwijderen van je bijdragen.