Over ons

T

The Milk Story vestigt de aandacht op een aantal grote uitdagingen voor de zuivelsector met betrekking tot gezondheid, duurzaamheid en het mondiale voedselvraagstuk. Nederland heeft door zijn sterke Agro & Food sector unieke mogelijkheden in huis om een actieve bijdrage te leveren aan de oplossingen hiervoor.

Het Portaal heeft per 13 april 2017 de redactie overgedragen aan FrieslandCampina.

De zuivelsector heeft belangrijke maatschappelijke waarde, maar staat ook voor een aantal grote uitdagingen. Hoe speelt de sector in op vraagstukken op het gebied van gezondheid, duurzaamheid, biodiversiteit en het wereldvoedselvraagstuk? The Milk Story maakt deze uitdagingen voor een breed publiek zichtbaar en bespreekbaar, en biedt een platform voor een open en onafhankelijke dialoog. Meer dan 200 auteurs hebben met ruim 750 artikelen een bijdrage geleverd. Via social media bouwen we een community van fans en experts, die meedenken en -praten over de toekomst van de Nederlandse zuivelsector. Doe jij ook mee?

Initiatiefnemers van The Milk Story zijn FrieslandCampina en Het Portaal. The Milk Story wordt mogelijk gemaakt door FrieslandCampina en Het Portaal treedt op als redactie*. Belangrijk uitgangspunt van The Milk Story is dat de dialoog onafhankelijk wordt gevoerd en daarmee open staat voor alle belanghebbenden in de zuivelsector. Bijdragen van de redactie zijn voor verantwoording van Het Portaal. Wil je contact met ons opnemen, laat dan een bericht achter via social media of stuur een email. Volg ons op Facebook, Instagram en op Twitter als @KoeOpAvontuur.