Schrijf een blog

O

Op The Milk Story lees je bijdragen uit alle hoeken van de samenleving. Met als doel het verlevendigen en verdiepen van het debat over de maatschappelijke aspecten van de productie en consumptie van melk en zuivel.

Wil je zelf een artikel schrijven over één van de thema’s van The Milk Story? Laat het ons weten door een mail te sturen naar de redactie of @KoeOpAvontuur te benaderen via Twitter.

We hebben de volgende algemene richtlijnen voor het schrijven van artikelen voor The Milk Story:

Uitgangspunt van de blog is dat het oproept tot dialoog. Dat kan door het poneren van een stelling of het vragen van advies.

  • De blog mag een beeld schetsen van de activiteiten van de organisatie waarvoor je werkt als dat inhoudelijk bijdraagt aan de blog. Het is niet de bedoeling een wervende/marketing tekst hierover te schrijven.
  • Een blog bedraagt ongeveer 400 woorden.
  • De blog mag zeker kritisch zijn t.o.v. melk, melkproducenten en andere stakeholders, bestaande wet- en regelgeving en huidige tendensen binnen de zuivelsector. Onderbouw wel je kritiek met gedegen argumenten.
  • Verwijs indien relevant in je blog naar andere interessante websites die je blog onderbouwen. Geef aan in welk gedeelte van de tekst je de link wilt hebben.